dimarts, 24 de gener del 2012

BENVOLGUTS A LA PÀGINA DE NOTÍCIES EXPRESS.

7 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Melissa,
    La meva notícia de avui sobre Cuba és:

    L'Havana, 31 gener (AIN) El Centre de Pronòstics del Temps, de l'Institut de Meteorologia, va emetre el següent part per a la resta del dia d'avui:

    Despertarà parcialment ennuvolat a tot l'arxipèlag i s'ennuvolarà ocasionalment en zones de la costa nord occidental, amb aïllats xàfecs que disminuiran a la tarda.

    A la tarda, les temperatures arribaran màximes entre els 27 i 30 graus Celsius, superiors al sud oriental, mentre que a la nit estaran entre els 20 i 23 graus Celsius.

    Bufaran vents del nord-est a l'est, amb velocitats entre els 20 i 35 quilòmetres per hora, superiors durant les ratxes en zones de la costa nord.

    ResponElimina
  3. Hola em dic Nawal he trobat una noticia del Marroc que es diu Barça meditara el marroquí.

    ResponElimina
  4. Hola sóc en GUILLEM.
    He trubat aquesta noticia de SEVILLA.

    La barriada de La Corza viene sufriendo desde hace unos años plagas de ratas y cucarachas por sus calles. Aunque se solicita al servicio del Ayuntamiento la desratización y tratamiento de cucarachas, no se termina con estas plagas al no estar concentrado el foco en las alcantarillas, que es donde se hace el tratamiento. El foco de las plagas está situado en los sótanos de las viviendas construidas, sin accesibilidad a dicho lugar y salen y entran por los respiraderos de aire de las mismas o a través de huecos en el suelo de patios y acerados. Los vecinos padecen esta desagradable situación sin encontrar remedio, algunos han tomado la decisión de tapar esos respiraderos, al encontrarse dentro de sus viviendas, por las aceras campando a sus anchas, etc. Como se ve en la fotografía, son ejemplares de un tamaño considerable.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Jessica,

    El quadre "Marina nocturna", pintat per Adolf Hitler (1889-1945) als 23 anys, s'ha venut per 32.000 euros (42.000 dólars) en una subhasta a Eslovaquia.

    ResponElimina
  6. BARCELONA .- El FC Barcelona està reunint el màxim d'informació del cas del jove que està empresonat per suposada burla al rei del Marroc, Mohammad VI, ja que té el propòsit d'intercedir per ell i extreure de la presó on porta gairebé un mes complint una condemna d'un any i mig.

    L'incident va esdevenir a la localitat marroquina d'Aït Ourir, on el jove Yassine Belassal va escriure a la pissarra de la seva escola "Déu, pàtria i Barça 'en lloc del patriòtic lema" Déu, pàtria i Rei'. Aquesta suplantació en el símbol va fer que el director de l'escola el denunciés a la policia, cosa que ha conclòs amb una pena de presó d'un any i mig.

    En conèixer els fets, diverses associacions de drets humans han denunciat l'abús i la desproporció del càstig, i el Barcelona, indirectament implicat pel cas, porta treballant en l'assumpte des de fa dos dies amb la idea de reunir tota la informació possible per intercedir a favor de l'excarceració del jove marroquí, seguidor de l'entitat catalana.

    Per això, la nova síndica del Barcelona, l'advocada Magda Oranich, és l'encarregada de portar l'assumpte i de tractar la qüestió tant amb el consolat del Marroc a Barcelona com amb a l'ambaixada de Madrid

    ResponElimina
  7. QUE BE MELISSA..!! M'AGRADARIA ANAR A CUBA..

    ResponElimina

podeu deixar el vostres comentaris.